Individuele begeleiding- coaching

Het leven kan vragen om aanpassingen. Je kunt aanlopen tegen moeilijkheden op je werk of in je privéleven waarvoor je een gesprekspartner zoekt. Iemand die je helpt inzicht te krijgen in wat je in de weg zit en helpt om nieuwe doelen te formuleren en realiseren. De afgelopen jaren heeft Ilse opleidingen gevolgd om anderen hierin te begeleiden. Zij is inmiddels gediplomeerd Coach practitioner en bezig met een verdieping tot Deep coaching / counseling aan de Alba Academie, een geaccrediteerde opleiding in Nederland.

Via coaching helpt Ilse in het begeleiden van een versneld en kort ontwikkeltraject.

Haar kracht is om samen met een cliënt een proces op gang te brengen, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Met behulp van verschillende methoden en technieken (waaronder ACT) ontstaat er inzicht in persoonlijk functioneren en kan er bijgestuurd worden richting verlangens en idealen.

In een serie gesprekken wordt er een reis gemaakt waarin Ilse als spiegel dient. Je diepste wezen laat zich immers alleen via een ander zien. Er wordt constructief en doelgericht gewerkt aan het formuleren en realiseren van doelen. 

‘We leven in een tijd waarin we ons aan veel veranderingen aanpassen, wat vaak meer van ons vraagt dan we zelf kunnen opbrengen. Een goed gesprek, een luisterend oor en een extra paar ogen om mee te kijken, kunnen dan waardevol zijn om nieuwe kracht aan te boren en vol goede moed de levens- of ontwikkelingsvragen te beantwoorden die spelen in je leven. De kwaliteit van de vragen die opkomen is van belang. Zoals Shakespeare zegt in Hamlet: ‘Nothing is either good or bad, but thinking makes it so’.