Op de schilderijen staat de mens centraal waarbij liefde en dood thema’s zijn die terugkomen. Ook vrouwen, de natuur en maatschappelijke thema’s zoals olieconsumptie of politiek worden gebruikt. Haar missie loopt als een leidmotief door al haar thema’s.

Milieu

“Kunst leent zich goed om met andere ogen naar onszelf en ons leven te kijken zodat we bewuster omgaan met de keuzes die we voor de toekomst kunnen maken. Er is zoveel meer mogelijk. Door de dingen anders te belichten kun je je blik zodanig verruimen dat je bewuster in het leven komt te staan.”

Liefde

“Vanaf het eerste schilderij werd mij duidelijk dat kunst een andere kracht heeft dan de taal die wij gewend zijn te spreken. een taal die het hart kan raken”

Dood

“Alles kan aan het wankelen gebracht worden. Geen enkele manier van leven is optimaal, geen enkele waarheid is absoluut. Er zijn altijd meerdere mogelijkheden. Tegenstrijdigheden en spanningen horen erbij. Het is de diversiteit die voor de balans zorgt. We mogen de tegenstellingen koesteren.”

Politiek

“Kunst kan inspireren tot reflectie, zelfinzicht en actie. Schilderijen kunnen aan het denken zetten doordat ze je meenemen naar een andere wereld. Zijn we wel zo onschuldig als we eruitzien? Door hierbij stil te staan worden we uitgedaagd anders met elkaar en onze wereld om te gaan.”