Coaching

Coaching

Coaching is een creatief proces waarin degene die gecoacht wordt, de coachee, geïnspireerd en uitgedaagd wordt om tot zijn/haar maximale potentieel te komen. Dat kan zowel op persoonlijk vlak zijn als professioneel. Het is een doelgericht en gestructureerd traject waarbij de coachee meer tot de eigen essentie zal komen. In dit proces kan ik je als gediplomeerde coach begeleiden. 

“Je leven begint niet pas als je helemaal geheeld bent; je bewandelt je levenspad en onderweg aanvaard je alle aspecten.”

Mijn vermogen om mogelijkheden te zien waar je dit niet verwacht, kan jou inspireren om een toekomst te verbeelden die uitnodigt om in beweging te komen. Persoonlijk leiderschap wil zich immers blijven ontwikkelen. En ook de roep om meer menselijkheid kan niet meer genegeerd worden.

Wat kunnen we doen om optimaal samen te werken? Wat doen we om gehoord en erkend te worden in onze persoonlijke en unieke bijdrage? En hoe realiseren we de cultuur waar we zo naar verlangen? Dit zijn vragen die velen van ons bezig houden.

Ik geef je hierbij als het ware een extra paar ogen zodat jij je vraagstukken anders gaat bekijken en hierdoor ook met andere oplossingen kunt komen.

Individuele begeleiding

Wat kan je verwachten? Het is een 1 op 1 traject dat spannend en onwennig kan zijn. Ik zal je uitdagen om uit je comfort zone te komen zodat je ook echt wat gaat leren. Het doel is om nog meer jezelf te zijn en de impact maken op de ander waar jij helemaal achter staat.

Zelfreflectie – effectief leren omgaan met gevoelens van tekortkoming, angst en spanning. Ga jezelf anders zien en leer je potentieel kennen.

Veerkracht aanboren – werk aan je welbevinden door nieuwe inzichten te gebruiken en waardegerichte stappen te zetten.

Creativiteit inzetten – verras jezelf en de ander en kom met andere oplossingen dan je gewend bent.

De coaching bestaat uit een serie van 5 tot 6 bijeenkomsten. Allereerst zul je jouw doel gaan formuleren en vervolgens maken we een plan van aanpak zodat jij dit doel weet te realiseren.

“Trouw zijn aan jezelf en van daaruit verbinden met je omgeving

Tarieven

Intake/ kennismaking (30 minuten) vrijblijvend, geen kosten

Particulier per sessie (1,5 uur) € 150 – per verkorte sessie (1 uur) € 100

Jongeren (16 t/m 20 jaar) en studenten (tot 27 jaar) per sessie € 80

Zakelijk/ opdrachtgever per uur € 150 (excl BTW)

  • Vaak is een tegemoetkoming mogelijk voor persoonlijke coaching. Neem hiervoor contact op met je werkgever.
  • Een vergoeding via de ziektekostenverzekering bestaat nog niet.
  • Tijdens de intake bespreken we onder andere de aanpak, het aantal gesprekken, de frequentie en de kosten.

Locatie

De coaching vindt plaats in mijn atelier in Margraten, omgeving Maastricht. Dit is de ruimte waar ik in alle rust kan werken. Het is ook de plek waar volop ruimte is voor jou. Comfortabele stoelen voor de dialoog, en ook bewegingsvrijheid voor opstellingen of oefeningen die erom vragen uit de stoel te komen. Mijn werkadres is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Online coaching, via Teams, is in overleg mogelijk voor een deel van het traject. In gezamenlijk overleg kan ook een andere omgeving bezocht worden, denk hierbij aan een museumbezoek, een wandeling in de natuur of een lunch op locatie.

“And into the studio you go, to lose your mind and find your true soul.”

Blog

COACHING | A kind gesture

COACHING | Energy is contagious

COACHING | What you see is what you get